Hívjon minket: +3630 955 3164 TÁRCSÁZÁS

Hívjuk, jöjjön közénk, mert hisszük: ha többen vagyunk, többet és többeknek segíthetünk.

  • ha érdeklődik az önkéntes jószolgálati munka iránt
  • ha szeretne nemes akciókban részt venni
  • ha szeretne egy nemzetközi hálózat része lenni
  • ha szeretne egy nagy baráti közösség tagja lenni
  • ha munkájával szeretné jobbá tenni szűkebb környezetét és
  • szeretne részese lenni a világ jobbá tételének,

akkor Önnek a Lionok között helye, mert megértő, gondoskodó, elkötelezett és felelős.

A Lion

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

A lions klubok szűkebb és tágabb környezetük segítségre szoruló tagjai, csoportjai életkörülményeinek jobbításáért dolgoznak. A szervezet legnagyobb vállalkozása, hogy segítse a vakokat és a gyengénlátókat az egész világon. Kiemelkedő vállalás a fiatalokat segítő programok működtetése világszerte. A mozgalom hitvallása, hogy a Lions Clubok révén olyan önkénteseket állítunk sorba, akik élen járnak a közösségek segítésében, készek válaszolni a humanitárius kihívásokra, és a béke, a nemzetközi megértés érdekében munkálkodnak.

Mivel jár, ha tag leszek?

Minden Lion annyi időt áldoz a jószolgálati munkájára, amennyit tud. A feladatok vállalása önkéntes, de a vállalt feladatokat Etikai Kódexünk szellemében, becsülettel kell végezniük a támogatásra szorulók érdekében.  MIt kapunk cserébe? A jótékonyság semmivel össze nem hasonlítható felemelő érzését és új barátokat. A klubok saját alapszabállyal rendelkező önálló jogi személyek, egyesületek, melyek szabadon döntenek feladataikról. A Lion elkötelezett klubja, a hazai szövetég alapszabályában,valamint a nemzetközi szövetség Alkotmányában foglaltak betartásában.
Érdeklődjön munkánkról és csatlakozzon hozzánk!

Hívjuk, jöjjön közénk, mert hisszük: ha többen vagyunk, többet és többeknek segíthetünk.

Az Első Kecskeméti Lions Klub közel 25 éve alakult. Azóta számtalan jótékonysági akciót kezdeményeztünk és vettünk benn részt. Többek között a nevünköz fűződik az évente decemberben  megrendezett " Filléres Vásár " ahol az adományban kapott jó minőségű használt ruhákat, műszaki berendezéseket és egyéb tárgyakat az érdeklődőnek értékesítjük. A bevételből támogatjuk és segítjük a vakokat és gyengénlótkat, valamint  a rászorulókat.

Kérdéseivel forduljon István tagfejlesztési felelősünkhöz Dr. Kovalcsik Istánhoz az alábbi címen: kovalcsik.istvan@alapellatas.hu